Laulun voimalla

Mikkelin Viihdelaulajat on n. 30 iloisen laulajan sekakuoro. Kuoroa on johtanut syksystä 2011 alkaen Jussi Mattila. Kuoro täytti vuonna 2016 25 vuotta.

Ohjelmistomme on monipuolinen kokoelma viihdemusiikkia, sen eri tyylejä ja lajeja. Skaala ulottuu ikivihreistä jazzahtavista kappaleista tämän päivän säveliin, herkistä teksteistä ja sävellyksistä reippaampaan meininkiin sekä kansanlauluihin. Ohjelmistoa on myös vakavampiin sekä hengellisiin tilaisuuksiin.

Emme kaihda mitään hyvää musiikkia. Esiinnymme yhtä hyvin kirkossa kuin kapakassa. Voimme esiintyä soittokuntien ja erilaisten orkesterikokoonpanojen kanssa, pianosäestyksin, ilman säestystä tai bändin kera. Olemme toteuttaneet yhteiskonsertteja myös muiden kuorojen kanssa.

Kuoron ohjelmisto painottuu kotimaiseen rytmimusiikkiin, ohjelmistossa on mm. Erinin, Apulannan, J.Karjalaisen ja M.A.Nummisen musiikkia. Ohjelmistomme uusiutuu jatkuvasti.

Viihdelaulajat toimii talvikaudet Mikkelin kansalaisopiston suojissa. Rekisteröidyn yhdistyksen puitteissa toimintaa ylläpidetään ympäri vuoden, ja sen kautta mm. järjestetään konsertit ja matkat. Otamme mielellämme vastaan keikkatilaisuuksia. Voit tilata esiintymään koko kuoron tai osan siitä.